Hardcover
October 11, 2016
Trykning
October 11, 2016

Softcover

I vores eget bogbinderi – som er en integreret del af produktionen – håndterer vi alle former for softcover bogbind. Det giver os en god fleksibilitet, og samtidig muligheden for selv at følge produktionen til den endelige afsendelse, uden at produktionen har været ude af vores hænder.

Vi håndterer alle former for garnhæftede bøger, men også både flex-bundne og limfræste bøger, hvor vi også kan producere bøger med flapper in-line.

Vi laver mange forskellige typer – og mulighederne er mange:

  • Garnhæftede med og uden flapper
  • Klæbebundet med og uden flapper
  • Se desuden under punktet ”Specialindbinding” og ”Fanestans” hvor vi også tilbyder en lang række andre interessante indbindingsformer, herunder switzer bind hvor ryggen er åben samt vores mange muligheder for fanestans