Softcover
October 11, 2016

Trykning

Vi producerer en stor bredde af grafiske produkter – som udover litterære udgivelser, også tæller alt fra kogebøger, kunstbøger, kataloger, magasiner og meget mere.

Hos Specialtrykkeriet Arco er vores maskinpark tilpasset en bred vifte af tryksager, såvel i 1-farve, 2-farve og 4/5-farve og med lak.
Vi råder over både Heidelberg og Komori, og har i alt 3 maskiner i format 72 x 102, som er udstyret med moderne teknologi, som sikrer den højst mulige kvalitet og ensartethed under trykningen. Dertil er vores væsentligste aktiv en dedikeret gruppe medarbejdere der alle sætte fagligheden højt, og som hver dag arbejder for, at kunne levere flotte grafiske produktioner til vores kunder.

Vi har samtidigt en mindre afdeling med printere, hvor vi kan supplere den traditionelle produktion ved små oplag, og små opgaver.

I vores søsterselskab – Nørhaven A/S – råder vi over en række offset-rotationer, der kører industriel bogproduktion i formater fra 11,0 x 17,8 cm. op til 17,5 x 24,5 cm. i sort/hvid, samt i 4-farve op til 15,0 x 22,0 cm. Se evt. mere på:http://norhaven.dev-ecentura.com/

Hos Specialtrykkeriet Arco har desuden et meget velfungerende og konkurrencedygtigt bogbinderi, hvor vi udover at indbinde vores egne produktioner, og nogle af vores søsterselskab Nørhaven A/S’ produktioner, også håndterer indbinding for en række af vores kolleger i branchen. Vi sætter en ære i at levere et flot produkt – uanset om vi selv står for den samlede produktion, eller om vores kunde er et andet trykkeri i branchen.

Vi har yderligere et søsterselskab – Ultralak – hvor vi kan overfladebehandle trykte materialer med både UV-lak og kachering, samt flotte effekter med partiel UV-lak, relief-lak og med både folie- og blindpræg.

I det følgende vil de forskellige produkttyper beskrives – både dem vi selv indbinder, og dem vi producerer i samarbejde med øvrige eksterne bogbinderier, såvel som de mange effekter vi kan tilbyde der giver den enkelte tryksag karakter og skaber opmærksomhed.