Certificering


CERTIFICERINGER

Hos Specialtrykkeriet Arco er vi bevidste om, at vi har et socialt og miljømæssigt ansvar. Som et led i at opfylde dette ansvar arbejder vi målrettet på at minimere vores miljøbelastning. Dette gøres konkret gennem fokusering på affaldshåndtering, tiltag for begrænsning af VOC (flygtige organiske forbindelser) samt gennem opfyldelse af de krav, som stilles til os gennem vores certificering inden for FSC®. Som kunde hos Specialtrykkeriet Arco kan du også gøre en forskel for miljøet. Ved at vælge miljøcertificeret papir til din ordre medvirker du direkte til at sikre en forsvarlig skovdrift.

Specialtrykkeriet Arco har en chain of custody certificering fra FSC®, som er en global mærkningsordning der sikrer at der er sporbarhed i hele kæden fra skoven til slutbrugeren. Når du køber et FSC®-mærket produkt, støtter du mennesker, dyr og planter over hele kloden.
Hent vores FSC® certifikat HER

Specialtrykkeriet Arco er også et svanemærket trykkeri, og har miljømærkelicens nr. 5041-0618. Svanemærkets krav begrænser trykkeriets energiforbrug og brugen af miljø- og sundhedsskadelige materialer og kemikalier, for eksempel flygtige opløsningsmidler. Kravene fremmer desuden brug af miljørigtige trykfarver, lakker og lim af hensyn til senere papirgenanvendelse. Hos Specialtrykkeriet kan du få svanemærket din tryksag hos os, og derigennem også tage dit ansvar for miljøet. Kontakt din projektleder for at høre mere.
Hent vores Svanemærke certifikat HER